Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Jezdecká módní abeceda 7: M jako Massimo Dutti

Využívaje privilegia mít obchody v nejlepších nákupních oblastech měst, kde se konají top jezdecké události, dává Massimo Dutti najevo svou přítomnost i na jezdeckých turnajích. Značka je hrdým sponzorem týmu Madrid in Motion v rámci Longines Global Champions Tour, který se skládá z renomovaných jezdců Maikela van der Vleutena, jeho otce Erica van der Vleutena, Eduarda Álvareze Aznara či Jacka Whittakera. 

Massimo Dutti je španělská značka, která patří do skupiny Inditex. Byla založena v roce 1985 v Barceloně jako značka pánského oblečení, načež v roce 1995 přidala i dámskou módu. Dostupná po celém světě, Massimo Dutti se proslavila jednoduchým stylem a vysokou kvalitou zpracovávaných materiálů.

„Massimo Dutti" je obchodní značkou, nikoli jménem návrháře!

Trocha historie

Založená v roce 1985 Armandem Lasaucou v Barceloně, Massimo Dutti začala jako značka pánského oblečení. V roce 1991 společnost Inditex zakoupila šedesát pět procent akcií a následně firmu vykoupila. K osobnímu krejčovství, dámskému oblečení, dětskému oblečení, doplňkům a také vůním proto byly přidány i další produkty. Od sofistikovaného krejčovství s výběrem látek jako je bavlna, stoprocentní vlna a kašmír po nadčasový styl kolekcí, oslovuje Massimo Dutti městské, nezávislé muže a ženy všech velikostních kategorií.

Inditex je španělský nadnárodní oděvní koncern, který vlastní také Zaru, Pull and Bear, Bershku, Stradivarius, Oysho, Zaru Home či Uterqüe.

V souladu se svou společenskou odpovědností módní značka pracuje na programech sociální rehabilitace a profesionálním zařazení lidí s mentálním nebo fyzickým postižením. Pro tyto znevýhodněné pracovníky otevřela Massimo Dutti tři prodejny ve Španělsku, které jim poskytují práci.

Massimo Dutti vytváří hodnotu nad rámec zisků, dává na první místo lidi a životní prostředí.
https://www.equilifeworld.com/insight/massimo-dutti-equestrian-tour/

Od roku 1990 Massimo Dutti buduje úzký vztah s elitními členy světa parkurového skákání. Z tohoto důvodu značka sponzorovala mnoho akcí, které sdružují jak milovníky „všeho jezdeckého“, tak i smetánku vysoké společnosti, která si nenechá ujít příležitost si tyto sportovní události užít. Stejně jako privilegium mít obchody v nejlepších nákupních zónách měst, kde se akce konají, dává Massimo Dutti svou přítomnost na turnajích pocítit pomocí zvláště tematickými prodejními stánky. 

https://social.massimodutti.com/paper/en/massimo-dutti-events/

Massimo Dutti Equestrian

Oblečení z jezdecké linie si stále drží vysoký styl bez zřeknutí se sportovního ducha. Tato módní kolekce míří k urbánnějšímu stylu, aniž by ztratila ze zřetele svůj sportovní duch, který je tak spojen s Massimo Dutti. Barevná paleta obsahuje neutrální barvy šedou, modrou a čistě bílou, ale i přirozené a teplé tóny béžové. Kůže je opět přítomna ve své maximální kvalitě na bundách, vestách a doplňcích jako jsou kabelky, opasky a botách inspirovaných klasickými jezdeckými botami. Stejně tak jsou přítomny klasické prošívané oděvy, zatímco textilní doplňky jako šátky, klobouky, ponožky a rukavice dominují. Posuďte na videích! ●

Zdroje textu a fotografií:

https://social.massimodutti.com/paper/en/equestrian/

https://social.massimodutti.com/paper/en/massimo-dutti-events/

https://www.worldofshowjumping.com/en/News/New-challenge-for-Maikel-van-der-Vleuten-with-Massimo-Dutti.html

https://www.equilifeworld.com/insight/massimo-dutti-equestrian-tour/

https://www.fashionabc.org/wiki/massimo-dutti/

Komentáře nejsou povoleny.

Vydavatelem časopisu Koně&Lidé a provozovatelem webu www.konealide.cz je společnost Etira s.r.o.