Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Jezdecká módní abeceda 3: K jako kampaň (Hermès, Louis Vuitton, Versace)

Módní kampaň je strategický marketingový nástroj, který se používá k propagaci módních značek, oblečení, doplňků nebo celých kolekcí. Značky se často spoléhají na profesionální modelky a luxusní prostředí k prezentaci svých produktů. Avšak v posledních letech dochází k posunu směrem k diverzitě a originalitě, což vede ke kreativnějším a neotřelým přístupům i ve fotografii. Jedním z příkladů této změny je spojení módní kampaně a motivu koně. Kůň je symbolem síly, svobody a elegance, a tak může dodat kampani zcela nový rozměr.

Hermès Fall/Winter 2014 

Fotograf: Hans Silvester

Modelové: Othilia SimonFabian Nordstrom

Hermès Master Selles 2016

Fotograf: Thomas Lohr

Hermès Fall/Winter 2023 

Fotograf: Nathaniel Goldberg

Modelka: Brazilská modelka Raquel Zimmermann byla časopisem Vogue Paris prohlášena „one of the top 30 models of the 2000s.“

Louis Vuitton Pre-Fall 2016 „Spirit Of Travel“

Fotograf: Patrick Demarchelier

Modelka: Francouzská herečka a modelka Léa Seydoux se v roce 2015 objevila ve filmu Spectre jako Bond girl Madeleine Swann.

Louis Vuitton Fall/Winter 2022

Fotograf: Ethan James Green

Modelka: Eve Jobs je modelka, úspěšná parkurová jezdkyně a dcera zesnulého bývalého generálního ředitele společnosti Apple Steva Jobse.

Versace Spring/Summer 2017

Fotograf: Bruce Weber

Modelky: Anna Ewers, Edie Campbell (modelka stojící na ryzákovi) je velmi zkušenou jezdkyní všestrannosti. Dvanáctý díl Modelky na útěku byl mimo jiné věnován i jí.

Módní kampaně mají za cíl oslovit cílovou skupinu a přilákat pozornost k novým produktům nebo stylům. Mohou být propagovány v různých médiích, včetně tištěných magazínů, televize, rádia, online reklamy či sociálních médií. Zvyšují povědomí o značce a jejích produktech, ale také mohou podpořit prodej. Tak proč si nevypomoct i „koňskou silou“? ●

Komentáře nejsou povoleny.

Vydavatelem časopisu Koně&Lidé a provozovatelem webu www.konealide.cz je společnost Etira s.r.o.